Nakkekurven blev bedre

Med et arbejde som chauffør som kører 6 dage om ugen, så er det noget irriterende ikke at kunne bruge nakken rigtigt og dagligt være irriteret af lændeproblemer. Derfor følger Anders de gode råd og søger kiropraktorerne. Efter den almindelige forundersøgelse og rapportering, iværksættes behandlingsplanen, som i første omgang kommer til at dreje sig om at genskabe funktionen i nakke, lænd og bækken. 

Behandlinger forløber planmæssigt og umiddelabart før sommerferien, aftales det at vi skal revurdere Anders nakke til status. I den forbindelse tages nye røntgenbilleder  af nakken og her var det ret evident at der var sket mange positive ting med Anders nakke. 

April 2017  August 2017 
Anders' sidenakkebillede i april 2017.
Der ses en udrettet nakkekurve (bill 1)
Anders' sidenakkebillede i august 2017. 
Nakkekurven er væsentligt bedre at se på. (bill 2)

 

På bill 1 (april 2017) ses en meget lige nakke, som ofte resulterer i en øget risiko for slidgigt, spændte nakkemuskler og dårlig funktion. Helt overordnet er det et tegn på en dårlig holdning hvilket medfører forskellige symptomer i form af hovedpine, nakkespændinger eller susen for ørerne. 

På Bill 2 - bare 4 mdr efter det første billede, ses en noget mere afslappet nakkeholdning og selvom der stadigt er ledmæssige problemer på røntgenbillederne i form af slidgigtfroandringer og en retrolistese - så er Anders' symptomer væsentligt reducerede. 

HVis du går og har bøvl med nakkespændinger eller lign. så giv klinikken et ring på 88807210 eller kontakt via dette link.

Vi glæder os til også at hjælpe dig