Børn & hovedpine  

Hovedpine eller migræne hos børn – hvad er årsagen?

Lider dit barn af hovedpine eller migræne? Får dit barn ofte smertestillende piller på grund af hovedpine?

Mange børn oplever i dag hovedpine og/eller migræne og koncentrationsbesvær som en del af deres hverdag. Hovedpine hos børn kan skyldes mange ting, men en hyppig årsag til hovedpine og/eller migræne hos børn er et problem i bevægeapparatet. Hvad kan du gøre ved dit barns hovedpiner? Du kan få dit barn gratis tjekket hos os i forhold til problemer i led og muskler.

Hovedpinepiller fås jo i håndkøb, men det er vigtigt at finde ud af, hvorfor dit barn har hovedpine eller migræne. Det kan være et led i ryggen, der skaber hovedpinen/migrænen hos barnet, og derfor kunne du overveje at få dit barn set på hos os. Vi laver et gratis tjek på dit barn, hvor vi ser på barnets holdning, muskler og led, og vi vurderer, om der er en ubalance, som skaber hovedpinen og/eller migræne, og som vi kan afhjælpe.

Hvordan kan du hjælpe dit barn med at fjerne migrænen og/eller hovedpinen? Måske har dit barn dårlig holdning, når barnet sidder i skolen eller med sin tablet/computer/telefon derhjemme? Det kan give stive led i nakken, og hvis det har stået på i længere tid, kan der være et stort tryk på nerverne, som kan give hovedpine.

Dit barns migræne/hovedpine kan naturligvis også skyldes andre ting, men ofte er det problemer i bevægeapparatet, som sætter sig som hovedpine eller migræne, og her kan vi hjælpe. Et dårligt fungerende fodled kan også sætte sig som migræne eller hovedpine, idet barnet måske går skævt og dermed får flere led gjort stive så bliv ikke overrasket, hvis vi gerne vil behandle en fod, selv om selve smerten opleves som hovedpine/migræne. Vi ser på hele kroppen ved vores gratis tjek af dit barn, og vi vil gerne hjælpe børn af med deres hovedpine/migræne.

Ring derfor til os allerede i dag og aftal en tid til en gratis vurdering af, om dit barns hovedpine og/eller migræne kan skyldes et problem inden for led og muskler.