Man har som kunde/patient kontaktet sin sundhedsforsikring på grund af smerteklage fra lænden og forsikringen godkender patienten til behandling af lænden.

Når patienten kommer til forundersøgelse oplever vi dårlig funktion fra flere steder end lænden, men forsikringsselskabet mener, at det kun er lænden, der skal behandles.  Smerter fra nakken vil i forsikringsselskabets øjne være et nyt problem og så fremdeles.  Det vil sige at man her opererer i kasser og det er som regel kun en kasse af gangen. Den samme arbejdsgang florerer i vores store sundhedssystem. Men vi kan vist godt blive enige om, at sådan ser verden ikke ud.

Vi ser patienten som en samlet person. Det er ikke underligt at der opstår spændinger i nakke og brystryg, når lænden fungerer dårligt.  Især ikke når problemstillingen har stået på i flere uger eller måneder, som er tilfældet for de fleste mennesker. ”Det går nok over!” Men det gør det ikke – der kompenseres for den dårlige lænd og andre led/muskler kommer på overarbejde.  På et tidspunkt skal der som regel kun en lille bevægelse til at få ryggen til at låse helt fast og gøre ondt.  Smerten er her som den røde lampe i bilen, der sender signal om at dele af bilen ikke fungerer og der skal gøres noget nu. Ved blot at holde hånden over den røde lampe, forsvinder problemet jo ikke! Læs mere om vores klinik via denne artikel i Randers Onsdag 9. aug 2017

At en ryg aldrig har mærket en kiropraktor svarer til en person, der aldrig har været til tandlæge. Det er vigtigt at få tjekket sin ryg en gang imellem og få løsnet op for de spændinger, der er til stede. Dermed slides vores led mindst muligt , mere energi i sit liv og bedre velvære.

Derfor - husk at vi i efteråret bl.a. holder foredrag om slidgigt, hovedpine, børn og motorik. Foredragene foregår i vores foredragssal i klinikken.

 

Tilmelding hvis du vil tilmelde dig AOF-foredragene

Kontakt klinikken for at bestille tid til dig eller dine nærmeste