kiropraktorerne.com

 

Vi arbejder udfra en filosofi om at kiropraktisk behandling skal være en fundamental del af alle menneskers dagligdag, da det sikrer optimal funktion i led-, muskler og nervesystem.
Derudover vil vi gerne supplere den kiropraktiske behandling med bløddelsbehandling i form af enten fysioterapi, massage, akupunktur, laser eller chokbølgebehandling. 

Alle vores kunder undersøges fra første besøg i en - forundersøgelse - som inkluderer spørgeskema, diverse tests og røntgenbilleder.
Ved næste besøg - rapportering - fremlægges de fundne resultater af undersøgelserne og der præsenteres en behandlingsplan.

Behandlingsplanen varierer i en hvis grad, men kan dog overordnet opdeles i vores 3 behandlingsfaser - indledende, genopbyggende og forebyggende behandling. Vi behandler leddene i starten af behandlingen for at fjerne de stive led, styrke nervesystemet og reaktivere muskulaturen. Efterfølgende suppleres der med bløddelsbehandlingen og tilsidst anbefales forskellige former for styrkende og stabiliserende træning - så du og din krop atter kan fungerer optimalt. 

Ring og bestil tid i dag på 88807210 - eller send os en mail på klinik@kiropraktorerne.com

Vi glæder os til også at hjælpe dig ;-)